4 thoughts on “Mølen


  1. Nicolai Imset Neida, Bambling siden 2010. Men, jeg er født i Hardanger av trønderske foreldre, og har bodd i Bamble før og deretter på Røros, før jeg vokste opp på Gjøvik. Etter tjue år i fem forskjellige deler av Oslo, flyttet jeg til Solkysten 🙂 Så – jeg har jo sett min andel av usiviliserte, utemmede, og asfalterte deler av landet 🙂

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.